Taxatie Plateel Aanvragen

Benieuwd wat jouw plateel waard is? Wij geven je vrijblijvend een inschatting op basis van de huidige marktwaarde.

Lees eerst dit

Wij hebben een uitgebreide analyse geschreven over de waarde van antiek plateel. Het is handig als je eerst dit artikel leest, voordat je een aanvraag bij ons indient. Immers is de kans groot dat je op basis van onze analyse al antwoorden krijgt op jouw vragen.

Een aanvraag tot taxatie van plateel indienen

Wil je toch dat wij specifiek naar jouw object kijken, dan kun je een aanvraag tot taxatie van jouw plateel indienen. Onze expertise is Nederlands (glans) plateel uit de periode 1885-1915. Taxaties zijn gratis, maar let op: er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De antiekmarkt is volatiel en aan verandering onderhevig. Taxaties van ArtNouveauPlateel.nl of ArtNouverauPottery.com geven een indictie van de huidige marktwaarde op basis van onze beste inschattingen. Maar inschattingen blijven het altijd. Onze ervaring van de afgelopen jaren leert ons dat er voor vergelijkbare objecten sieraardewerk soms hele verschillende prijzen worden betaald op veilingen. Bij antiek geldt het adagium: wat de gek er voor geeft.

Instructie voor een taxatie van uw plateel

Neem voor taxatie van plateel contact op met Carolien Vader van ArtNouveauPlateel.nl en ArtNouveauPottery.com via mail: carolien@artnouveauplateel.nl. Je ontvangt dan per e-mail een instructie. In deze instructie staat wat je moet doen zodat de taxatie succesvol kan plaatsvinden. Het gaat er vooral om dat jouw plateel goed wordt gefotografeerd en beschreven. Dat geldt voor:

  • Het object in z’n geheel aan de voorzijde
  • Het object aan de onderzijde (de merktekens moeten scherp in beeld)
  • Details van het schilderwerk
  • Details van alle aanwezige schade, zoals scherven, chips, haarscheuren, zichtbare restauraties en plekken waar het glazuur is beschadigd.
  • Een goede omschrijving over de herkomst van het object (indien beschikbaar)
  • Een goede omschrijving van restauratiewerk (als dat is verricht).
  • Geef ook aan of je advies wilt hebben over de verkoop van uw object

Op basis van de ingestuurde foto’s en informatie kun je binnen 2 weken een taxatie verwachten. Deze wordt per e-mail toegestuurd. En eventueel een advies over de verkoop van jouw plateel, als je daarom hebt gevraagd. Vergeet bij de aanvraag niet je contactgegevens te vermelden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.