Plateel Verkopen in Opdracht

Als je in het bezit bent van een aantrekkelijk stuk Gouds plateel en deze wilt verkopen, dan kunnen wij je hierbij helpen. Je kan hiervoor een adviesaanvraag indienen. Door duidelijke foto’s en een goede omschrijving van jouw object(en) in te sturen, krijg je advies over de marktwaarde van jouw plateel (Zuid-Holland Gouda, Rozenburg, Brantjes Purmerend, Utrecht Holland, De Distel) en advies over de beste manier om object(en) te verkopen.

Verkoop via de webshop van ArtNouveauPleteel.nl

Verkoop kan geschieden via de webshop van ArtNouveauPlateel.nl of ArtNouveauPottery.com, maar alleen als platelen objecten stammen uit de periode 1885-1915, als objecten aansluiten bij de andere aanwezige objecten in de webshop en natuurlijk als beide partijen daar schriftelijk overeenstemming over hebben bereikt. Soms zal het advies zijn om het via een extern verkoopplatform aan te bieden, zoals Marktplaats, Catawiki of E-bay. Voordat verkoop geschiedt zullen wij altijd met jou tot een overeenstemming komen tot de verkoop van antiek keramiek in opdracht van eigenaar en wordt daarover een opdrachtbevestiging opgesteld, die door beide partijen moet worden getekend. Objecten blijven tot het moment van verkoop in eigendom van jou, als oorspronkelijke eigenaar. Het is ook mogelijk om Gouds plateel, Rozenburg plateel, Brantjes, Distel of Holland Utrecht direct aan ons te verkopen.

Werkwijze bij verkoop van jouw plateel

Als je jouw Gouds plateel bij ons wilt verkopen en wij hebben daar een overeenkomst over, dan wordt jouw object in bewaren gebracht bij ArtNouveauPlateel.nl en ArtNouveauPottery.com om gefotografeerd, beschreven en bestudeerd te worden. Als er een verkoop plaatsvindt, dan organiseert ArtNouveauPlateel.nl of ArtNouveauPottery.com alle handelingen die daarbij gepaard gaan, inclusief financiële afhandeling met en verzending naar de nieuwe koper.

Kosten en vergoedingen

Kosten voor het verzekerd toesturen van objecten naar ArtNouveauPlateel.nl en ArtNouveauPottery.com zijn voor rekening van jou, de eigenaar. Ten tijde van bewaring zijn objecten verzekerd tegen schade. Om conflicten over schade te beslechten dien je voor verzending jouw object(en) nauwkeurig te fotograferen (dat moet je überhaupt doen om een aanvraag in te dienen). Zie verder onze algemene voorwaarden. Inkoop- of verkooprijzen worden in overleg bepaald. Voor de verkoop van Gouds plateel en Rozenburg plateel in opdracht van derden wordt een provisie berekend. Deze provisie bedraagt 25% van de verkoopprijs (exclusief porti). Porti kosten zijn altijd voor de nieuwe koper. Na afloop van de verkoop maken wij de verkoopprijs, minus onze vergoeding aan je over.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.